Drugog dana Sajma sporta mališani okupirali štand Veslačkog saveza Srbije

Osmi po redu Međunarodni sajam sporta u našoj prestonici ušao je u svoj drugi dan, a ako je suditi po posećenosti štanda Veslačkog saveza Srbije (VSS) u Hali 1 Beogradskog sajma i "poslu" koji obavljaju veslači i veslačice, budućnost našeg sporta obećava.

Najmlađi posetioci Sajma sporta pokazali veliku želju da nauče da veslaju Najmlađi posetioci Sajma sporta pokazali veliku želju da nauče da veslaju (Foto: VSS)

Naime, solidan broj posetilaca Sajma sporta koji do sada nije imao prilike da se upozna iz prve ruke sa našim sportom, odlučio je da zastane kraj štanda VSS i uhvati se u koštac sa nemalim izazovima veslanja.

Posebnu radost naši veslači i veslačice imali su u činjenici da je za veslanje bio zainteresovan ogroman broj dece - oni su želeli da na ergometrima naprave prve "zaveslaje", pa su ih članovi naših klubova i reprezentativci obučavali čitavog dana.

Pune ruke posla za naše veslače u obuci najmlađih posetilaca Sajma

Pune ruke posla za naše veslače u obuci najmlađih posetilaca Sajma (Foto: VSS)

Kada se u ozbir uzme i odlična posećenost štanda Veslačkog saveza Srbije prvog dana Sajma, 22. novembra, kao i današnje druženje sa posetiocima, očito je da imamo odličnu uvertiru za sutrašnje zatvaranje ove manifestacije, kada je, sa početkom od 12.15 časova, zakazana štafetna trka u muško-ženskoj konkurenciji u veslanju na ergometrima.

KOMPLETNU FOTO-GALERIJU SA DRUGOG DANA 8. MEĐUNARODNOG SAJMA SPORTA MOŽETE DA POGLEDATE OVDE