Posetite štand Veslačkog saveza Srbije na Sajmu sporta

Beograd je u naredna tri dana domaćin osmog po redu Međunarodnog sajma sporta, koji su otvorili ministar omladine i sporta Vanja Udovičić i predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek, uz prisustvo predsednika Olimpijskog komiteta Srbije Božidara Maljkovića.

Na štandu VSS će vas dočekivati i Ivana Filipović

Na štandu VSS će vas dočekivati i Ivana Filipović (Foto: VSS)

Pod kupolom Hale 1 Beogradskog sajma od 22. do 24. novembra, posetioci ove tradicionalne manifestacije moći će da se upoznaju sa više od 60 sportova  i sportskih disciplina, a ono što može dodatno da vas ohrabri da se zaputite na Sajam jeste činjenica da je i ove godine ulaz - besplatan.

Goran Jagar na štandu VSS na Sajmu sporta

Bivši reprezentativac Goran Jagar na Sajmu sporta (Foto: VSS)

Svoj štand na 8. Međunarodnom sajmu sporta ima i veslanje, a one koji žele da saznaju nešto više o našem olimpijskom sportu dočekaće veslači i veslačice, reprezentativci, treneri, članovi Veslačkog saveza...

KOMPLETNU FOTO-GALERIJU SA PRVOG DANA 8. MEĐUNARODNOG SAJMA SPORTA MOŽETE DA POGLEDATE OVDE


Goran Jagar i Viktor Nikolić

Goran Jagar (levo) i predsednik Izvršnog odbora VSS Viktor Nikolić (Foto: VSS)
 
Za posetioce štanda VSS najinteresantnije će svakako biti mogućnost da se oprobaju u "veslanju na suvom", tačnije na ergometrima, pri čemu će imati najstručniju moguću pomoć - sve će im objašnjavati iskusni veslači i veslačice, baš kao što je to prvog dana Sajma radio reprezentativac Martin Mačković. Dovoljno je pomenuti da je Mačković, uz Miloša Vasića, izborio normu za srpski dvojac bez kormilara za Olimpijske igre u Tokiju 2020, pa da shvatite o kakvom vrhunskom takmičarskom (a u ovom slučaju i predavačkom) nivou pričamo.
 
Martin Mačković kao veslački trener
 
Martin Mačković (desno) kao instruktor veslanja na štandu Veslačkog saveza Srbije (Foto: VSS)
 
Posebna poslastica za posetioce Sajma sporta, bar što se tiče veslanja, biće štafetna trka u muško-ženskoj konkurenciji na ergometru, koja će biti održana poslednjeg dana Sajma, u nedelju 24. novembra od 12.15 časova.
 
Maskota Sajma sporta 2019.

Maskota 8. Međunarodnog sajma sporta u poseti veslačima (Foto: VSS)