U Beogradu počinje Sajam sporta, Veslački savez organizuje štafetnu trku

Veslački savez Srbije tradicionalno učestvuje na Sajmu sporta, koji će ove godine biti održan od 22. novembra, za kada je zakazana ceremonija otvaranja Sajma, do 24. novembra u Hali 1 Beogradskog sajma.

Osnovni cilj učešća VSS na ovoj manifestaciji je promocija veslačkog sporta, koji ima veliku tradiciju u našoj zemlji i koji, kao olimpijski sport, u značajnoj meri doprinosi predstavljanju Srbije u svetu u pozitivnom svetlu.

U okviru planiranih aktivnosti na štandu Veslačkog saveza Srbije zato je predviđeno da u nedelju, 24. novembra, od 12.15 časova bude održana štafetna trka u muško-ženskoj konkurenciji na ergometru na distanci 4 x 500 m.

Posetioci Sajma i štanda VSS tako će imati priliku da bodre i devojčice i dečake, ali i mladiće i devojke, jer je predviđeno da u ovoj štafetnoj trci iz svakog kluba učestvuju sve katogorije takmičara, po sistemu: pionirka-kadet-juniorka-senior.

Dakle, ako ste zainteresovani da se upoznate s veslanjem, ili hoćete da navijate za omiljeni klub, znate gde nas možete naći narednih dana - Veslački savez Srbije vas sa zadovoljstvom poziva da obiđete naš štand na Sajmu sporta.