Danko Đunić počasni predsednik VSS

U četvrtak, 29. marta 2018, održana redovna godišnja Skupština Veslačkog saveza Srbije. Usvojeni Izveštaj o radu VSS sa finansijskim izveštajem, Izveštaj Nadzornog odbora i Plan i program rada za 2018. sa finansijskim planom

U četvrtak, 29. marta 2018, u restoranu „Azzaro“ na Adi Ciganliji održana je redovna godišnja Skupština Veslačkog saveza Srbije kojom je predsedavao predsednik VSS Darko Majstorović. Uz prisustvo i ostalih rukovodećih organa Saveza i članova Skupštine, koju čine delagati iz klubova, razmatrani su, a potom i usvojeni Izveštaj o radu VSS sa finansijskim izveštajem, Izveštaj Nadzornog odbora i Plan i program rada za 2018. sa finasijskim planom.

Skupština je na predlog Darka Majstorovića za počasnog predsednika VSS imenovala Danka Đunića koji je sa ogromnim uspehom vodio srpski veslački sport pune dve decenije, od 1996. do 2016, kada ga je na funkciji predsednika zamenio upravo Majstorović. Za vreme Đunićevog mandata Veslački savez je, i po rezultatima i po organizaciji, postao jedan od najuspešnijih u našoj zemlji, a i šire.