Čestitke od predsednika Srbije i ministra omladine i sporta

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitali Dušanu Bogićeviću i Veselinu Saviću osvajanje zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u veslanju

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić čestitao je veslačima Dušanu Bogičeviću i Veselinu Saviću, kao i VSS, osvojeno zlato na Evropskom prvenstvu za seniore. Bogičević i Savić u nedelju su, poslednjeg dana veslačkog prvenstva u Beogradu, osvojili zlatnu medalju i oborili evropski rekord na 2.000 metara.

"U teškim vremenima kroz koje prolazi naša zemlja posle katastrofalnih poplava, svaka pobeda je veća i značajnija. Svojim zlatom obradovali ste i ozarili svakog građanina Srbije. Čestitam vam na velikom uspehu među najboljim veslačima Evrope. Čestitam i Veslačkom savezu Srbije što je besprekorno organizovao Evropsko prvenstvo i učinio našu prestonicu uzornim domaćinom. U susret novim pobedama, srdačno", navodi se u čestitki.

I ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je Dušanu Bogićeviću i Veselinu Saviću osvajanje zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u veslanju

„Bravo, momci, svaka čast! Osvajanjem evropskog zlata na najbolji način afirmišete veslanje u Srbiji i šaljete sjajnu sliku naše zemlje u svet. Ponosni smo na vaš uspeh! Želim vam još mnogo ovako odličnih rezultata i titula“, navodi se u čestitci ministra Udovičića.