Dođite na „Vojvodina Open 2023“

Sledećeg vikenda, 1. i 2. jula, na jezeru Palić održaće se 61. po redu Internacionalna veslačka regata, koja se nalazi i u kalendaru Svetske veslačke federacije

Sledećeg vikenda, 1. i 2. jula, na jezeru Palić održaće se 61. po redu Internacionalna veslačka regata pod nazivom „Vojvodina Open 2023“.

Ovo takmičenje nalazi se i u kalendaru Svetske veslačke federacije:

https://worldrowing.com/event/2023-vojvodina-open/

Ove godine, pored domaćih veslačkih klubova, svoje učešće najavile su i veslačke posade iz Mađarske, Bugarske, Turske i Severne Makedonije. Svoj nastup najavila je i celokupna seniorska A reprezentacija Srbije, tako da ćemo moći da uživamo u nastupu trenutno najboljih takmičara u Srbiji koji su veliki uzor mladim veslačima.

Na ovom takmičenju nastupiće sledeće kategorije veslača, pioniri koji veslaju stazu od 1000 m, zatim kadeti, juniori i seniori koji veslaju stazu dužine od 2000 m.

Takmičenje će trajati dva dana, u subotu i u nedelju. Predtrke počinju u 10 sati, a finalne trke od 14 sati, kako u subotu, tako i u nedelju.

Tehnički organizator „Vojvodina Open 2023“ regate je Veslački klub Palić, uz svesrdnu pomoć Grada Subotice, Veslačkog Saveza Vojvodine, Veslačkog Saveza Srbije i mnogobrojnih sponzora i ljubitelja ovog olimpijskog sporta.

Pozivamo sve da dođu na Palić sledećeg vikenda i da uživaju u ovom nesvakidašnjem događaju.

 

Veslački klub „Palić“, Subotica