Održan sastanak IO VSS

Izvršni odbor Veslačkog saveza Srbije na redovnoj sednici usvojio Planove i programe reprezentativnih selekcija, Pravilnik o radu trenerske organizacije, uvrstio Petra Ibročića u selektorsku komisiju...

U sredu, 4. decembra 2013, u prostorijama Veslačkog saveza Srbije održan je redovan sastanak Izvršnog odbora Veslačkog saveza Srbije. Na veoma ekspeditivnom i efikasnom sastanku IO VSS doneo je mnogo važnih odluka. Usvojeni su Izveštaj o radu u proteklom preiodu, Planovi i programi rada reprezentativnih selekcija za 2014, te Predlog kalendara takmičenja za narednu godinu.

Izvršni odbor je usvojio Pravilnik o radu Trenerske organizacije čiji je predsednik Petar Ibročić uvršćen kao treći član selektorske komisije, koju su već činili Nebojša Ilić i Dejan Guslov. Takođe, usvojeni su Pravilnik o licenciranju kao i Program, ciljevi i domeni rada Komisije za razvoj klupskog veslanja. 

Planove i programe rada reprezentativnih selekcija možete pogledati i preuzeti u polju reprezentacija, a pravilnike o radu Trenerske organizacije i licenciranju u polju dokumenti.