Vasić i Đerić dobili novi čamac

Srpskim veslačima Milošu Vasiću i Radoju Đeriću uručen čamac za čiju su kupovinu sredstva prikupljena kroz akciju Olimpijskog komiteta Srbije i kompanije Delez Srbija Dinar za olimpijce

Veslačima Milošu Vasiću i Radoju Đeriću uručen je čamac za čiju su kupovinu sredstva prikupljena kroz akciju Olimpijskog komiteta Srbije i kompanije Delez Srbija „Dinar za olimpijce". Kompanija Delez Srbija je generalni sponzor Olimpijskog tima Srbije. Akcijom „Dinar za olimpijce" i izdvajanjem dela sredstava od prodaje određenih proizvoda robnih marki Next, Joy, Rosa i Zaječarsko pivo prikupljena su sredstva za kupovinu čamca dvojac bez kormilara za Radoja Đerića i Miloša Vasića, koje tokom predstojećeg perioda očekuju kvalifikacije za Olimpijske igre u Riju 2016. godine.

-Dolazim iz kolevke olimpizma, Grčke, i znam koliko divljenje izaziva učešće na manifestaciji koja već vekovima okuplja vrhunske sportiste iz celog sveta. Zbog toga je zadovoljstvo svih nas ispred Delez Srbija što smo u mogućnosti da podržimo mlade i talentovane sportiste koji su najbolji ambasadori Srbije. Naša želja, kao generalnog sponzora Olimpijskog tima Srbije, jeste da budemo deo projekta koji pokreće mlade da se razvijaju u duhu olimpijskih vrednosti. Veslanje je sport u kome su potrebne snaga, izdržljivost i taktičnost, i kroz podršku ovom sportu želimo da pokažemo da zajedno sa našim potrošačima možemo da prepoznamo prave vrednosti i ulažemo u njih - izjavio je John Kyritsis (Džon Kiricis), generalni direktor kompanije Delez Srbija.

-Drago mi je što možemo da predstavimo i opipljivi rezultat naše saradnje sa generalnim sponzorom Olimpijskog tima Srbije, kompanijom Delez Srbija, i što je naša prva zajednička akcija "Dinar za olimpijce" uspešno završena. Zahvaljujem svim građanima Srbije koji su kupovinom proizvoda omogućili veslačima da dobiju novi čamac koji će im mnogo značiti na putu ka Olimpijskim igrama. Siguran sam da će uz podršku našeg generalnog sponzora, kompanije Delez Srbija i svih naših partnera, sportisti uspeti kvalitetno da se pripreme za sve izazove koji ih očekuju i da će imati puno uspeha na Olimpijskim igrama u Riju 2016, jer podrška je zlata vredna! - rekao je Vlade Divac, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije.

Pod sloganom „Srbija do Rija 2016 – Nova snaga za srpske olimpijce" kompanija Delez Srbija će kroz brojne aktivnosti pružati podršku našim sportistima. Sa više od 380 prodavnica u oko 60 mesta širom Srbije, Maxi će različitim aktivnostima potrošače i olimpijce okupiti oko istog cilja: da na predstojećim Olimpijskim igrama u Riju 2016. Srbija osvoji što više medalja.