REGATNI CENTRI

SREBRNO JEZERO

Srebrno Jezero se nalazi na 120 km od Beograda, u Opštini Veliko Gradište.  Dugačko je 14 km, a široko 300 m. Na ovom jezeru su više puta organizovane pripreme veslača svih kategorija, a posebno treba naznačiti da su se u sezoni 1998. ovde pripremali naši veslači pred osvajanje medalja na Svetskim Prvenstvima, Stojić i Višacki za seniore u Kelnu i Stegić i Filipić za juniore u Otenshajmu. Iste sezone ovde je održano po prvi put Prvesntvo SRJ. Na Srebrnom jezeru je 2012. otvoren Nacionalni Veslački centar sa hangarima za čamce i splav za izlazak na vodu, prostorijama za sastanke... Na samoj obali jezera nalazi se i hotel "Srebrno Jezero".

ČURUG 

Čurug se nalazi 100 km od Beograda, a 30 km od Novog Sada. Nakon osnivanja Veslačkog kluba "Čurug" 2008. godine, u saradnji sa Pokrajinskim izvršnim većem podignut je hangar i napravljen prilaz vodi. Vesla se na "Mrtvoj Tisi". Neposredno pored Veslačkog kluba "Čurug" nalazi se pravac dužine 2.3 km, a postoji i deo Tise gde je moguće veslati u jednom pravcu oko 10 km.

BEOGRAD

Glavni grad Srbije, na ušću reke Save u Dunav.  Pored Beogradskih reka postoji i Savsko Jezero koje je glavna veslačka staza u našoj zemlji. U prošlosti tu je organizaovano Juniorsko Svetsko Prvenstvo, Evropsko Prvenstvo, Balkanski Šampionati, Državna Prvenstva. Veslački savez Srbije i grad Beograd su domaćini regate Svetskog prvenstva za seniore do 23 godine na Savskom Jezeru.

KNIĆ

Opština Knić nalazi se na 165km od Beograda, na putu između Kragujevca i Čačka. Gružansko jezero se nalazi u neposrednoj blizini Knića. U sezoni 2000 Veslački Savez Jugoslavije odlučio je da ovo mesto postane glavna baza za pripreme nasih veslača tokom letnjeg perioda. Jezero je dugačko oko 8km.  Postoje dva dela jezera, u jednom delu nalazi se veslačka staza, a u drugom delu dugačkom 5 km, bez obzira koliko jak vetar duva, uvek može da se vesla jer se nalazi u useku između brda. Izgrađen je hangar u saradnji sa Opštinom Knić, postavljen je splav VSS-a i u toku leta razvučena je jedna staza. Postoji nekoliko opcija za smeštaj, Motel "Ravni Gaj" kapaciteta 50 ležaja nalazi se 8 km od jezera, na samoj obali pored magistrale nalazi se Motel "Putnik" kapaciteta 20 ležaja i u obližnjim selima moguće je organizovati smeštaj u seoskom turizmu.