Punom parom na četiri lokacije

Srpski veslači s prvim danima 2014. nastavili pripreme za novu sezonu

Za srpske veslače praznička atmosfera je već prvim danima u 2014. zamenjena radnom. Pripreme za predstojeću sezonu, koje uveliko traju od oktobra, samo su na kratko prekinute oko Nove godine. Postrojeni u nekoliko grupa veslači i veslačice su nastavili da popunjavaju mozaik za ogromne izazove koji ih očekuju i u nastupajućoj sezoni.

Predvođeni članom selektorske komisije Nebojšom Ilićem i trenerom reprezentacije Aleksandrom Ivkovićem Miloš Vasić, Goran Jagar, Jovan Popović, Andrija Šljukić, Nikola Kekić, Igor Lončarević, Aleksandar Beđik i Ljubomir Gavrić od 3. januara se nalaze u Turskoj gde će se pripremati sve do 18. januara. Na Badnji dan Marko Marjanović i Aleksandar Filipović su otputovali na Roglu a u Sloveniji će biti do 21. januara.

Grupa u kojoj su Nikola Stojić, Nenad Beđik, Radoje Đerić, Miljan Vuković, Viktor Pivač, Martin Mačković i Viktor Jasinski a koju “s klupe” predvode Oleksandar Fedotov, Saša Mimić i Lazo Pivač u četvrtak, 9. januara, putuje u Tivat. Na Crnogorskom primorju ostaće do 21. januara. Iva Obradović i Ivana Filipović zajedno sa članom selektorske komisije Petrom Ibročićem 10. januara putuju u Austriju gde će ostati dve nedelje.