Poziv medijima: Akreditovanje za Svetsko prvenstvo u veslanju

Akreditovanje predstavnika medija je moguće isključivo preko internet stranice (website) Svetske veslačke federacije (World Rowing/FISA). Krajnji rok za akreditovanje je sreda, 16. avgust

Poštovane koleginice i kolege, predstavnici medija,

 

Podsećamo vas da je u toku akreditovanje za Svetsko prvenstvo u veslanju za seniore, koje će biti održano od 3. do 10. septembra 2023. godine na regatnoj stazi Ada Ciganlija u Beogradu. Akreditovanje predstavnika medija je moguće isključivo preko internet stranice (website) Svetske veslačke federacije (World Rowing/FISA), odnosno preko linkova:

https://worldrowing.com/media-centre

i

https://rowingtwo.sportresult.com/Accreditation/Media/bd86933d-79f1-4f4e-8506-fbc04835e8d5

 

Molimo Vas da ovu informaciju prosledite vašim kolegama: novinarima, fotoreporterima, snimateljima i njihovim asistentima, toncima i ostalim predstavnicima medija kako bi svi zainteresovani mogli da se akredituju za praćenje Svetskog prvenstva u veslanju 2023. godine u Beogradu. 

 

Ujedno molimo sve kolege iz TV i radio stanica, ukoliko žele direktna uključenja sa Svetskog prvenstva sa Ade Ciganlije, da obavezno pošalju zahtev za dobijanje akreditacija za sve članove ekipe koji bi došli (novinar, snimatelj, asistent snimatelja, tonac itd). Bez akreditacije neće biti mogućnosti da se bilo šta snimi ili realizuje direktno uključenje. To je informacija koju smo dobili od produkcije Svetske veslačke federacije (World Rowing Production). Prava direktnog TV prenosa Svetskog prvenstva u veslanju ima Radio televizija Srbije (RTS) i ovog puta ćemo imati njihovu veliku pomoć i podršku kao što je to bilo i tokom prošlogodišnjeg Svetskog kupa u veslanju, ali uslovi za snimanje na Svetskom prvenstvu su drugačiji i svi predstavnici medija su u obavezi da se akredituju, a akreditovani predstavnici medija imaće mogućnost i korišćenja medija centra koji će biti postavljen na regatnoj stazi na Adi Ciganliji.

 

U vezi sa navedenim, još jednom apelujemo na kolege iz svih medijskih kuća da na vreme pošalju svoje zahteve za dobijanje akreditacije.

 

Krajnji rok za akreditovanje je sreda, 16. avgust 2023. godine.

 

Stojimo vam na raspolaganju za sve dodatne informacije i pomoć.


 

S' poštovanjem,

 

PRESS TIM VESLAČKOG SAVEZA SRBIJE

------------------------------------------------------------

PRESS TEAM OF SERBIAN ROWING FEDERATION

 

press@serbian-rowing.org.rs

www.serbian-rowing.org.rs


 

ZVANIČNA INTERNET PREZENTACIJA
SVETSKOG PRVENSTVA U VESLANJU 2023 U BEOGRADU:

 

www.2023wrchbelgrade.rs

 

 

 

ZVANIČNA INSTAGRAM STRANICA
SVETSKOG PRVENSTVA U VESLANJU 2023 U BEOGRADU:

https://www.instagram.com/wrchbelgrade2023