Postani veslački sudija

Prijave se podnose na na e-mail generalnisekretar@serbian-rowing.org.rs najkasnije do 21. marta 2023. godine do ponoći

Detalj sa prošlogodišnje obuke veslačkih sudija (Foto: VSS)

Poštovani predstavnici veslačkih klubova i sportsko-veslačkih udruženja, Veslački savez Srbije planira uskoro da organizuje seminar - obuku za ljubitelje veslanja koji žele da postanu veslačke sudije, a po završetku obuke i polaganje ispita. 

Sa tim u vezi, Veslački savez Srbije poziva sve klubove i sportsko-veslačka udruženja koji imaju zainteresovane kandidate za obuku i polaganje, odnosno za sticanje licence za veslačke sudije, da spisak sa njihovim imenima pošalju na e-mail generalnisekretar@serbian-rowing.org.rs najkasnije do 21. marta 2023. godine do ponoći.

Jedini uslov koji kandidati treba da ispune je da su punoletni, a na spisku koji se dostavlja na navedenu e-mail adresu, treba da budu navedeni ime, prezime i godina rođenja kandidata, članstvo u veslačkom klubu (za bivše veslače), broj telefona i e-mail adresa kandidata.

 Detalj sa prošlogodišnje obuke veslačkih sudija (Foto: VSS)

Prijave mogu da upute i kandidati lično na navedeni e-mail generalnog sekretara VSS. U tom slučaju, potrebno je da kandidati u telu mejla navedu sve gore navedene tražene informacije.

Za sve dodatne informacije, zainteresovani mogu da se obrate generalnom sekretaru VSS Vladimiru Antiću na telefone 011/ 354 13 98 i 064/ 1488 223, kao i na e-mail generalnisekretar@serbian-rowing.org.rs