Nebojša Ilić za katedrom

Najtrofejniji trener u istoriji srpskog veslanja Nebojša Ilić u utorak, 27. oktobra 2015, s početkom od 14 časova održaće stručno predavanje na temu Model za postizanje i održavanje vrhunskog rezultata” na Visokoj zdravstvenoj i sportskoj školi u Beogradu (Toše Jovanovića 11, Banovo Brdo, Poslovni centar Stankom)

Najtrofejniji trener u istoriji srpskog veslanja Nebojša Ilić u utorak, 27. oktobra 2015, s početkom od 14 časova održaće će stručno predavanje na temu “Model za postizanje i održavanje vrhunskog rezultata” na Visokoj zdravstvenoj i sportskoj školi u Beogradu (Toše Jovanovića 11, Banovo Brdo, Poslovni centar – Stankom). Nebojša Ilić, osvajač 26 odličja (osam zlatnih, sedam srebrnih i 11 bronzani) na najvećim svetskim veslačkim takmičenjima, u okviru svoje teme obradiće nekoliko podtema i to – Postavljanje sportskih ciljeva, Tehnika sportskih disciplina, Razvoj energetskih kapaciteta, Monitoring trenažnog procesa i Psihološka priprema.

Predavanje je otvorenog tima, a na njemu će prisustvovati studenti, sportski stručnjaci i ostali učesnici. Veslački savez Srbije posebno poziva veslačke trenere da dođu na ovo značajno predavanje, jer će na njemu imati jedinstvenu priliku da prošire svoje stručne vidike.