Prezentacija VSS na Trećem međunarodnom Sajmu sporta

Predstavljanju Veslačkog saveza Srbije i veslačkog sporta na Trećem međunarodnom Sjamu sporta pored rukovodstva Saveza, članova stručnog štaba i predstavnika Ministarstva omladine i sporta prisustvovali svi državni reprezentativci, osvajači medalja u protekle tri godine




U subotu, 29. novembra 2014, Trećeg, poslednjeg, dana Trećeg međunarodnog Sajma sporta u Beogradu zvaničnu prezentaciju imao je Veslački savez Srbije. Na izuzetno posećenom predstavljanju našeg Saveza i veslačkog sporta, na kojem su učesnici Sajma još jednom upoznati sa veličanstvenim dostignućima ovog sporta na međunarodnoj sceni u poslednjih 15-tak godina, pored čelnika VSS, stručnog tima i predstavnika Ministarstva omladine i sporta, prisustvovali su svi državni reprezentativci, osvajači medalja u poslednje tri godine. Mnogi mališani u druženju sa članovima nacionalnog tima su se i oprobali u veslanju na ergometru a možda će se baš među njima u budućnosti pojaviti neki novi Nikola Stojić, Nenad Beđik, Iva Obradović, Jovana Arsić... Sve u svemu veslanje je predstvaljeno u najboljem svetlu a VSS je i ovu priliku iskoristio na najbolji način za promociju našeg sporta.

– Sajam sporta je, siguran sam, ispunio očekivanja svih učesnika i posetioca. I mi smo prezadovoljni kako je protekla promocija našeg Saveza a posebno smo srećni što su bili pristuni svi naši reprezentativci. Ovu priliku korsitim da najiskrenije čestitam organizatorima Sajma sporta – Ministarstvu omladine i sporta i Sportskom savezu Srbije. Sajam sporta je bilo idealno mesto za promociju čitavog srpskog sporta koji se rezultatima na međunarodnoj sceni izborio za epitet jednog od najboljih ambasadora naše zemlje u svetu. Veslački savez Srbije je sa zadovoljstvom prihvatio učešće na ovako značajnoj manifestaciji a s zadovoljstvom ćemo biti učesnici i dogodine – kazao je generalni sekretar Veslačkog saveza Srbije Nebojša Jevremović.

Inače, Nebojša Jevremović uručio je na Sajmu sporta ministru omladine i sporta Vanji Udovičiću prigodan poklon i još jednom se zahvalio Ministarstvu omladine i sporta na snažnoj podršci koju MOS pruža srpskom veslačkom sportu.